zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Complete offday Groote Lindt tegen De Alblas

7 april 2014

ZWIJNDRECHT - Wat een mooie voetbalmiddag moest worden is uitgelopen op een grote teleurstelling. Groote Lindt, wat deze zaterdagmiddag een hoop spelers moest missen, kwam er niet aan te pas tegen een goed spelend De Alblas.

De Alblas, spelend met drie talentvolle A-junioren, toonde vanaf de eerste seconde de juiste inzet en beleving. Het liet Groote Lindt niet in haar spel komen en de vroege voorsprong in de openingsfase was dan ook volledig terecht. Aangezien De Lindt al vaker is terug gekomen van een achterstand was er niet direct paniek te bespeuren. De wedstrijd leek meer in evenwicht te komen maar dat was slechts van korte duur. Bijna niets lukte bij Groote Lindt.  Het was dan ook wederom De Alblas dat gevaarlijk werd. De eerste poging kon nog onschadelijk worden gemaakt maar het was uiteindelijk uit een corner dat er volledig vrijstaand de 0-2 gescoord kon worden. Dit was tevens de ruststand.
 
De tweede helft zou er uit een ander vaatje moeten worden getapt zoals het heet maar Groote Lindt kreeg het spreekwoordelijke deksel al weer snel op de neus. Een vrije trap werd op fraaie wijze binnen gekruld en dat bleek de genadeklap. De 0-4 liet ook niet lang op zich wachten. De gevaarlijke rechtsbuiten mocht wel heel makkelijk doorlopen en na keurig afleggen betekende dat dus de 0-4. De 5-0 kwam uit de daaropvolgende aanval en Groote Lindt moest waken voor een ongekende afstraffing. 
 
De Alblas geloofde het echter wel. Een bal op de lat voorkwam de 0-6 en de wedstrijd ging uiteindelijk uit als een nachtkaarsje. Met dit resultaat staat Groote Lindt nog altijd vierde en voert het de zeer brede middenmoot aan. In de derde periode ligt alles weer helemaal open met acht ploegen binnen drie punten.  Volgende week gaat Groote Lindt naar Hellouw om daar tegen het stugge ASH zich trachten te herstellen van deze nederlaag. 

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!