woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

'En Verre' beste restaurant in regio Rotterdam tijdens Narionale Restaurantweek

2 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Restaurant 'En Verre' aan het Maasplein 67 is als eerste geeindigd in de regio Rotterdam, tijdens de zogenaamde 'Wintereditie van de Restaurantweek 2014' 'En Verre' behaalde 9,34 punten, een fantastisch aantal.

De restaurantgids 'DiningCity' organiseert al enkele jaren, samen met enkele partners, de Nationale Restaurant Week.

Van vrijdag 7 maart tot en met zondag 23 maart 2014 serveerden 1.000 toprestaurants in heel Nederland een gastronomisch hoogstaand 3-gangendiner vanaf € 27,50 en een 3-gangen lunch vanaf € 22,50.

Restaurant 'En Verre' in Zwijndrecht eindigde in deze laatste versie van de 'Nationale Restaurant Week' dus met een gemiddelde score van 9,34 punten als beste restaurant in de regio Rotterdam.'En Verre' laat daarbij gerenomeerde bedrijven achter zich.

Het is niet de eerste keer dat Jan Willem van Lier van 'En Verre' een eerste plaats weet te bemachtigen. Eerder behaalde hij al een eerste plaats in de smulweb-verkiezing, een gedeelde eerste plaats in de restaurantweek verkiezing in maart 2011, een score van 8 in de Q-makelaar horeca trofee in de Kombinatie en een hoge score in de pollepel verkiezing van AD-Dortenaar.

Allemaal een teken dat het met de kookkunsten van Jan Willem wel goed zit, en met de hulp van zijn staf, die wordt aangevoerd door zijn moeder Sjanie, levert dit keer op keer een mooi resultaat op.

Na de verbouwing in 2013 is de voormalig wijnbar uitgegroeid tot een volwaardig restaurant
 

 

Lees meer over:

maasplein en verre
Deel dit bericht met je vrienden!