zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Heeft Pelikaan toch nog kans op KNVB beker?

2 april 2014

ZWIJNDRECHT - Na de 0-3 verlies tegen ASWH ,afgelopen zaterdag , dacht Pelikaan uitgeschakeld te zijn. Echter er is toch nog hoop op deelname aan de KNVB beker (BV/AV) volgend seizoen. 

Het zou zo kunnen zijn, dat de extra ticket naar Pelikaan gaat, omdat Kozakken Boys zich plaatste voor de halve finale is er nog 1 ticket in Zuid 1 te vergeven. Hoek, de andere opponent,  heeft in de tweede ronde een 1-1 gelijkspel behaald en heeft via een strafschoppenserie gewonnen van Zundert.

Pelikaan won de derde ronde van Goes. Het doelsaldo en het aantal punten voor tussen Pelikaan en Geldrop zal dan doorslaggevend zijn. Pelikaan (13-10) en Geldrop (12-9). Pelikaan mag zich daarom vermoedelijk als best verliezende kwartfinalist in de strijd om de KNVB beker gaan mengen. De KNVB hoopt deze week uitsluitsel te kunnen geven.
 

Lees meer over:

voetbal pelikaan knvb-beker
Deel dit bericht met je vrienden!