zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Sv Conventus huldigt twee scheidsrechters met de zilveren fluit

24 maart 2014

ZWIJNDRECHT - Tijdens de jaarlijkse medewerkersavond van sv Conventus heeft de Zwijndrechtse vereniging handbalscheidsrechters Corinne de Rooij en Karin von Grumbkow in het zonnetje gezet door ze een zilveren fluit te overhandigen.

Von Grumbkow en De Rooij begonnen ongeveer 25 jaar geleden als scheidsrechter van de club, toen nog onder de naam Walburg’75. Voor Conventus was dit reden om dit unieke jubileum te vieren. In een volle kantine overhandigde Conventus’ coördinator van handbalscheidsrechters Marco Bosma de zilveren fluit aan de jubilarissen, die nog altijd voor de club actief zijn.
 
De overhandiging gebeurde tijdens de jaarlijkse medewerkersavond van de hand- en korfbalvereniging. Met een uitgebreid buffet bedankt Conventus tijdens deze avond zijn vrijwilligers voor de geleverde inspanningen. Ondanks dat de kantine al vol zat, zal de club de komende jaren echter nog meer vrijwilligers nodig hebben door met name een sterke groei in het aantal jeugdleden.
 
Deel dit bericht met je vrienden!