dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Uitslag verkiezingen dorpsraad Heerjansdam

22 maart 2014

HEERJANSDAM -  Burgemeester Dominic Schrijer heeft op 21 maart 2014 in het voormalige  gemeentehuis van Heerjansdam de uitslag van de verkiezingen voor de dorpsraad Heerjansdam bekend gemaakt. De inwoners van Heerjansdam konden 19 maart tegelijkertijd met de gemeenteraadsverkiezingen de nieuwe leden van de dorpsraad kiezen. Uit veertien kandidaten hebben de inwoners zeven leden gekozen.
 
In totaal zijn er 1392 geldige stemmen uitgebracht. Dit is 46,5 % van het totaal aantal kiesgerechtigden (2999).
 
De gekozen leden voor de dorpsraad met tussen haakjes het  aantal stemmen:
 
1. Dhr. Arnold de Jong  (951)
2. Dhr. Jan Kruisinga  (932)
3. Dhr. Mike van der Neut  (872)
4. Mw. Marjan Kooiman (848)
5. Mw. Femke Prenen (836)
6. Mw. Myriam van Gruijthuijsen-van den Ierssel (419)
7. Mw. Astrid Hovingh (388)
 
Fotobijschrift: v.l.n.r Karin van Kester (coördinator), Femke  Prenen, Marjan Kooiman, Astrid Hovingh, Arnold De jong, Mike van der Neut,  Myriam van Gruijthuijsen-van den Ierssel, Jan Kruisinga (Jan) en burgemeester Dominic Schrijer.

Lees meer over:

heerjansdam dorpsraad
Deel dit bericht met je vrienden!