De Zwerver in zes minuten overlopen door VV Heerjansdam

17 maart 2014 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - De eerste helft werd bijna doelpuntloos afgesloten. Maar in de laatste minuut scoorden de voetballers van 'De Zwerver' toch nog 0 - 1 door een doelpunt van Marnix van den Adel.

Na de rust kwamen de voetballers van Heerjansdam furieus uit de startblokken, wat gelijk resulteerde in een treffer uit een strafschop van Johan Versluis: 1 - 1.

Heerjansdam drukte door wat in nog twee treffers binnen 6 minuten resulteerde. Eerst scoorde Mo Zensen 2 - 1, waarna Ghalid Cherrou de 3 - 1 aantekende. Via Jesper van den Adel kwam 'De Zwerver' nog wel terug tot 3 - 2, maar een doelpunt van Gelli Koy bracht in de 68ste minuut Heerjansdam met 4 - 2 in veilige haven......