zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Peter Jonker aangetrokken als nieuwe korfbaltrainer selectie sv Conventus

17 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Conventus is er in korte termijn in geslaagd om voor het volgende 2014-2015 seizoen een nieuwe trainer/coach te vinden voor de eerste korfbalselectie. Peter Jonker maakt de overstap naar de Zwijndrechtse vereniging als vervanger van Paul Meijer, welke ondanks de geboekte successen bij het bestuur aan had gegeven na afloop van het veldseizoen de club te verlaten.

Jonker is nu nog actief bij Korfbal Vereniging Trekvogels in Rotterdam, waar hij afgelopen zaalseizoen zijn team in de 3K-klasse naar het kampioenschap leidde. Conventus eindigde in deze klasse op de derde plaats in het kampioenschap, waarmee het net tekort kwam voor promotie.

In Peter Jonker krijgt Conventus een ervaren trainer/coach die in staat moet zijn om Conventus naar een hoger niveau te brengen.

Lees meer over:

korfbal conventus
Deel dit bericht met je vrienden!