dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe Sponsor voor Gymnastiekvereniging O & O

17 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Fysiotherapie “De Lus” is toegetreden tot de Businessclub van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O. Het contract werd namens Fysiotherapie “De Lus” ondertekend door de heer Ton Ringlever. Marcel Geurts zette zijn handtekening namens de O & O - sponsorcommissie. Beide partijen zien de meerwaarde van deze verbintenis. 

Fysiotherapie “De Lus” is geen onbekende in Zwijndrecht en is met drie locaties voor iedereen bereikbaar. Fysiotherapie  “De Lus” is gespecialiseerd in het verlenen van hulp aan mensen die problemen ervaren met bewegen. Pijn, beperking en een verlies van levenskwaliteit zijn hiervan vaak het gevolg. De hulpverlening richt zich op het opheffen of beperken van dit verlies.

In hun praktijk is deskundigheid op verschillende fysiotherapeutische domeinen aanwezig. Naast algemeen fysiotherapeuten zijn er manueeltherapeuten, sportfysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, een bekkenfysiotherapeute, een geriatrisch fysiotherapeute en een oncologisch fysiotherapeute werkzaam. Allen voldoen aan de door de beroepsgroep geformuleerde eisen ten aanzien van scholing en accreditatie.
 

Lees meer over:

gymnastiek o&o
Deel dit bericht met je vrienden!