dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Lente Zwaal wint gouden medaille bij plaatsingswedstrijd voor NK Ritmische Gymnastiek

17 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek heeft Lente Zwaal, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, bij de in Leiden gehouden 2de plaatsingswedstrijd hele goede zaken gedaan.

In de B-benjaminklasse individueel eiste Lente met overtuiging het goud voor zich op. Haar totaalscore kwam uit op 16,700 pnt. Haar clubgenote Faja van Berkel werd met 14,433 pnt vijfde.

Bij de duo-optredens met lint van de pre-junioren-B  trok de Zwijndrechtse turnclub eveneens aan het langste eind. Het duo Tessa van den Bergh/Tessa de Vroomen  liet zich met 8,750 pnt. het goud omhangen. Het duo Mea Dijkstra/Ilse van Dam lag hierbij met 8,05 pnt. beslag op het brons. Het duo Fenne Dijkstra/Ji-lin van Andel eindigde op een keurige vijfde plaats.

Bij de junioren-B individueel greep Isa van Andel met haar vierde plaats net naast het eremetaal . Haar totaalscore bedroeg 15,816. Celine van Wassenhove turnde zich met 14,550 pnt. naar een  zevende plaats
 

Lees meer over:

ritmische O&O gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!