vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Goud uit Zwijndrecht voor Michel Mulder

6 maart 2014

ZWIJNDRECHT - Wereldkampioen, Olympisch kampioen en nu ook Nederlands kampioen. Afgelopen zaterdag heeft Michel Mulder voor het eerst in zijn loopbaan ook goud gewonnen door het behalen van de nationale titel sprint. U heeft het waarschijnlijk allemaal op de voet gevolgd, maar wat u misschien niet wist, is dat het goud van Michel Mulder uit Zwijndrecht komt.

Een winnaar van Olympisch goud hoort te rijden in een auto die past bij deze status, dacht Honda Nederland BV. Na de uitgebreide huldiging van de Olympische sporters in Assen, nam Michel Mulder deze avond daarom nog meer goud in ontvangst: een persoonlijke, gouden kampioensauto.

Honda Nederland gunde deze opdracht aan Pevitext Buitenreclame in Zwijndrecht. Drie dagen lang werd er in het signbedrijf aan de Molenvliet hard gewerkt aan het zogenaamde “goldwrappen” van deze auto. Mocht u daarom in de komende maanden Michel Mulder op de weg tegenkomen, weet dan dat zijn gouden auto uit Zwijndrecht komt.

Lees meer over:

medaille michel mulder
Deel dit bericht met je vrienden!