woensdag 8 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Getuigen inbraak sporthal gezocht

3 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in de sporthal aan de Parklaan in Zwijndrecht in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart. Daarbij zijn drie ruiten ingegooid.

De inbraak werd zondagochtend rond 8.00 uur ontdekt door de beheerder. De zaal was zaterdagavond rond 22.00 uur verlaten. Ergens daar tussen moeten de ruiten zijn ingegooid en de dader(s) naar binnen geklommen zijn. De inbreker(s) heeft/ hebben zich bij het binnentreden waarschijnlijk verwond, want zowel binnen als buiten de sporthal waren diverse bloedsporen te zien. Er zijn geen spullen meegenomen.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen of mensen die informatie hebben. Ook over mensen die sinds zondagochtend onverklaarbare verwondingen hebben. Met informatie kunt u bellen naar 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven met 0800-7000.

Lees meer over:

sporthal Parklaan
Deel dit bericht met je vrienden!