vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

Plaatsings​wedstrijd ritmische gymnastiek op C-niveau

3 maart 2014 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Bij de in Dordrecht gehouden derde plaatsingswedstrijd ritmische gymnastiek op C-niveau zijn de benjamins van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O bijzonder succesvol geweest.

In het individuele klassement eiste Rosalie van den Berg met overtuiging het goud op. Haar  touwcompositie werd gewaardeerd met 9,183 pnt. Haar clubgebnote Amy Koedoot pakte het zilver met 8,483 pnt. Marit Parel werd in deze klasse met 7,250 pnt. vijfde.

Bij de duo’s optredens vormde Amy Koedoot en Rosalie van den Berg een koppel. Ook hier  overtuigden de O & O-turnsters en grepen het goud met 9,300 pnt. Amy Koedoot en Marit Parel vormden samen ook een duo. Deze combinatie liet zich met 7,333 pnt. het brons smaken.
 
In de Pré-juniorcategorie bonden Merel den Heeten en Celeste Kniestedt de strijd aan. Zowel met  hun individuele als met hun duo-optredens schaarden zij zich in de middenmoot.

Lees meer over:

gymnastiek o en o
Deel dit bericht met je vrienden!