maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Ouders verplaatsen zich in hun kind tijdens kroegentocht

27 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Ouders die in de huid kruipen van hun zoon of dochter tijdens een avondje uitgaan. Dat is het recept van de kroegentocht die het regionale alcoholpreventieproject ‘Verzuip jij je Toekomst’ en de gemeente Zwijndrecht op 26 februari organiseerden.

Wethouder Gerard Slotema heette de ouders om 19:30 uur welkom in Festino! Vervolgens liepen de ouders langs de uitgaansgelegenheden Café Veerplein, Festino! en coffeeshop Xpresso. Hier ervoeren zij met welke veiligheidsmaatregelen hun kinderen te maken krijgen en werden ze bijgepraat over (de risico’s van) alcohol- en drugsgebruik op jonge leeftijd.

Ouders van 15 tot en met 21-jarigen uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht konden zich aanmelden voor deze 'Kroegentocht". 

Lees meer over:

festino xpresso
Deel dit bericht met je vrienden!