vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

IVN wandeling bij ‘t Weetpunt trekt opnieuw veel belangstellenden

25 februari 2014

ZWIJNDRECHT - IVN gidsen verzorgden zondagmiddag 23 februari een wandeling in het Arboretum Munnike Park. In ieder geval wat deelnemeraantal betreft een groot succes: 36 belangstellenden maar liefst. Ook dankzij het mooie weer….

Het was al het tweede weekend dat dit gebeurde: vorige week was er ook al een wandeling o.l.v. Lenie Mars die ook al veel belangstelling kreeg.

Het voorjaar komt eraan. Na een paar warme dagen, barsten de eerste knoppen open en tere frisgroene blaadjes komen te voor schijn. In het Munnike park zijn nu duidelijk de verschillen in knoppen van de bomen te zien. Zo is, bijvoorbeeld, de knop van de magnolia groot en sterk behaard, terwijl die van de beuk lang en puntig is.

Dat hebben de mensn nu dus met eigen ogen kunnen zien.

Lees meer over:

ivn munnike park
Deel dit bericht met je vrienden!