donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Bram de Muijnck brengt 2e druk gedichtenbundel uit

24 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Nu de eerste druk van zijn gedichtenbundel ‘Met een korrel zout’ uitverkocht is, heeft de Zwijndrechter Bram de Muijnck zijn werk in 2e druk uitgebracht via de uitgever Brave new Books. Dat betekent dat de bundel in de grootste online winkel van Nederland verkrijgbaar is.

‘Ik ontdekte deze mogelijkheid bij toeval. Het voordeel van deze manier is dat er geen kosten aan verbonden zijn om het uit te geven. Het enige dat aangeschaft moet worden is een nieuw ISBN nummer. Ik hoef, in tegenstelling tot mijn 1e druk, geen kosten te maken om een aantal boeken te laten drukken en deze dan vervolgens te gaan verkopen. Ik zie het ook niet als een nadeel dat deze uitgever ook een deel van de opbrengst ontvangt. Het gaat mij echter helemaal niet om het geld. Het geeft een kick om bij zo’n grote organisatie tussen de bestsellers te staan’ aldus de Muijnck. Om een exemplaar te bestellen om de volledige omschrijving te bekijken klik op deze link (Met een korrel zout)

Met een korrel zout is een gedichtenbundel in combinatie met een luchtige kijk op de Horeca in de ruimste zin van het woord. De bundel heeft 87 bladzijden en is in full colour gedrukt. De illustraties zijn gemaakt door een andere Zwijndrechtenaar. Illustrator, tekenaar, schilder en kunstenaar Pim Schots. (http://www.pimschots.nl). De Muijnck: ‘Pim is een geweldige kunstenaar die alles kan met kwast, penseel, potlood en PC. Ik heb op diverse terreinen met hem samengewerkt en dat heeft altijd goed uitgepakt’.

Lees meer over:

horeca gedichten bundel
Deel dit bericht met je vrienden!