zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros streeft kampioenschap na

24 februari 2014

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 22 februari was er een klein competitieprogramma voor Albatros. In het thuisprogramma wisten Albatros A3, C5, E2, E3 en F3 allemaal twee punten binnen te slepen. De junioren van A3 speelden een goede pot in de Develsteinhal. De thuisploeg versloeg Olympia (S) A1 ruim met 14-6. Ook een royale overwinning voor Albatros C5 tegen DVS ‘69. Met 10-3 klopten zij de buren uit Hendrik Ido Ambacht. 

In Sliedrecht boekte Albatros D3 een knappe 4-1 overwinning tegen Merwede. D3 hangt momenteel nog in de top drie in de poule. Met nog drie wedstrijden te gaan, strijdt de ploeg nog steeds mee in de race voor het kampioenschap. 

Albatros E2 pikte twee punten mee in de wedstrijd tegen Sporting Delta E2. Met nog twee wedstrijden op het programma en slechts 1 punt verschil met de koploper, bestaat er ook voor E2 nog kans op een kampioenschap. Voor Albatros E3 was er winst tegen Conventus E1. Na een 0-1 achterstand vochten de jonge Albatrossers zich terug tot 3-1. Albatros F3 boekte afgelopen zaterdag de grootste overwinning van hun seizoen. Met 4-1 wonnen de pupillen van Movado F2.

Volgende week zaterdag staat er weer een druk programma voor Albatros op de planning. Het eerste van Albatros zal dinsdag 25 februari de finale van de RTV Rijnmond Korfbal Cup spelen. De strijd tegen KCC/Delta Logistiek 1 zal om 20:30 los barsten in de DeetosSnel-hal in Dordrecht.
 

Lees meer over:

competitie junioren albatros
Deel dit bericht met je vrienden!