donderdag 6 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt Rebecca Groenendijk

22 februari 2014 (door Ad van Herk)

HEERJANSDAM  - De politie is op zoek naar de 33-jarige Rebecca Groenendijk die sinds begin deze maand vermist wordt. De politie houdt met alle scenario’s rekening.

Rebecca's partner meldde haar op 1 februari als vermist. Ze zou die dag in verwarde toestand haar huis in Heerjansdam hebben verlaten. Maar ze had waarschijnlijk ook geld meegenomen.
 
De politie heeft sindsdien gezocht naar de vrouw. Onder andere zijn familie en vrienden gehoord, is haar foto verspreid en is meerdere keren in de omgeving van haar woning gezocht. Dat gebeurde met de politiehelikopter, auto's maar ook met boten en quads. Tot nu toe heeft het onderzoek niets opgeleverd.
 
De politie houdt rekening met verschillende scenario's. Een daarvan is een misdrijf. Maar het kan ook zo zijn dat Rebecca even rust en ruimte nodig had. Mocht het zo zijn dat ze zelf gekozen heeft tijdelijk 'onder te duiken' dan vraagt de politie haar zich te melden. Ook mensen die misschien weten waar ze is, wordt gevraagd dat bij de politie te melden. De politie benadrukt dat volwassen mensen zelf kunnen en mogen kiezen voor een vertrek. Daarbij hulp bieden is uiteraard geen strafbaar feit. Zolang geen duidelijkheid is over de verblijfplaats van de jonge vrouw, blijft de politie zoeken.
 
Wie Rebecca na 1 februari nog heeft gezien of iets van haar heeft vernomen, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van Dordrecht, via 0900-8844. Ook alle andere informatie, die de politie op wat voor manier dan ook zou kunnen helpen in haar onderzoek, is welkom.
 

Lees meer over:

vermist rebecca groenendijk
Deel dit bericht met je vrienden!