maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuw in Zwijndrecht; 'Old made New'

21 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op 28 februari a.s. opent ‘Old made New’ haar deuren op de Burgemeester de Bruïnelaan 44 in Zwijndrecht. ‘Gebruikt’ is het nieuwe woord, in navolging van de opmars van de kringloopwinkels. 'Old made New' wil deze formule verder uitbreiden.

Natuurlijk kunt u hier terecht voor de kandelaar, vaas, tafel etc. die u graag zou willen voor uw interieur. Maar heeft u een meubeltje dat toe is aan een tweede leven, juist dan kunt u bij ‘Old made New’ terecht. In overleg met u wordt dan besproken wat de wensen zijn en u krijgt uw meubel als New weer terug.

Niets nodig voor uw interieur of de uitset, maar wel op zoek naar dat ene jurkje of die mooie blouse. Kijk dan even bij onze ruime kledingvoorraad. Er zit vast iets tussen. Wilt u zelf nog van bepaalde spulletjes af, maak dan snel een afspraak met 'Old made New', wij komen het eventueel bij u ophalen. Volg ons op Facebook.com/oldmadenew.zwijndrecht

 

Deel dit bericht met je vrienden!