maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Sander Stravers en Jasper de Heer zijn de Frikandellen Kampioenen 2014

1 februari 2014

ZWIJNDRECHT - Dit seizoen is 'De laatste donderdagavond van de maand' weer in ere hersteld bij voetbalvereniging Groote Lindt. Na o.a een voetbalquiz, mosselavond, het Opkikker sportcafé met  Jan Dirk Stouten en Barbara de Loor was de laatste donderdag van Januari 2014 gereserveerd voor het Kampioenschap Frikandellen eten.

Achttien deelnemers gingen de uitdaging aan om in duo's zoveel mogelijk frikandellen naar binnen te werken in een tijdsbestek van tien minuten. Het koppel Sander Stravers en Jasper de Heer behaalden met veertien frikandellen de topscore van de avond en kroonden zich hiermee tot de Frikandellen Kampioenen 2014. In totaal werden er 140 stuks van deze Hollandse lekkernij geconsumeerd.

De laagste score van de avond was zes stuks. Ruim zeventig toeschouwers waren getuige van dit ludieke evenement in de door vrijwilligers fraai opgeknapte kantine van de Zwijndrechtse voetbalclub.
 

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!