maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O turnster Deandra de Camps verovert een zilveren medaille

20 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de meisjesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Amsterdam goed gepresteerd bij de plaatsingswedstrijden individueel toestelturnen van het district Zuid-Holland.

Alle deelnemende meisjes wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde richting het Nederlands kampioenschap.

Bij de pupillen-2-N2  turnde Deandra de Camps zich met 52,275 pnt. knap naar het zilver. Haar clubgenote Caitlin van de Graaf miste in deze zelfde categorie met 51,200 pnt. net het podium en kwam als vierde uit de strijd.

In de categorie instap N2 was het met meer dan honderd deelneemsters dringen geblazen. De O & O-turnsters wisten zich daarbij goed staande te houden. Het best kwam uit de strijd Anna Rosmulder. Zij werd in de meerkamp met 47,825 zevende. Op sprong met 13,025 pnt. zelfs derde. Suzanne van Alebeek en Milou van Schijndel plaatsten zich in deze klasse eveneens voor de volgende ronde.

Jente van de Kruk maakte het plaatje compleet. Zij kwam uit in de categorie jeugd-1 N3 en haar negende plaats met 46,525 pnt. was voldoende voor de doorstroming.
 

Lees meer over:

turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!