zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros 1 sportploeg van het jaar 2013

18 januari 2014

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 17 januari werd de jaarlijkse sportverkiezing georganiseerd. 

Het eerste team van Albatros is gekozen tot sportploeg van het jaar 2013 in de gemeente Zwijndrecht Het zaalteam, dat vorig jaar promoveerde naar de Overgangsklasse, hield het NTC junior jeugdteam van O&O en het eerste elftal van ZBC'97 achter zich.

De bijna complete selectie van Karim Ratoube nam de beker, de oorkondes en de bloemen in ontvangst.

Sportman van het jaar werd Robbin Ooms (karateka).

Oud-Albatroslid en atlete Iris Pruysen werd gekozen tot sportvrouw van het jaar. De happening vond plaats in een goed bezette Develsteinhal waar burgemeester en wethouders werden vergezeld door oud-wereldkampioene Nelli Cooman.

Nieuw dit jaar was de categorie Sportveteranen. In de prijzen vielen Anja Bezemer (vierdaagse loopster), Bertus Silfhout (fitness), Rien Hanselman (softbal) en het Fithockeyteam van HC Derby (hockey).

Ook Kees Streefkerk heeft fraaie foto's gemaakt, die u hier kunt bekijken.

Lees meer over:

albatros sportverkiezing
Deel dit bericht met je vrienden!