Nieuwe Column van Chris Moorman: Bax van de Hans Lipperheystraat

24 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Column van Chris Moorman: Bax van de Hans Lipperheystraat

ZWIJNDRECHT - Chris Moorman heeft weer een nieuwe column op Zwijndrecht.net geplaatst: "Deze week werd ik gebeld door Dhr. Bax. Bax die in het verleden, de jaren zestig en zeventig bijzonder actief is geweest in en voor Zwijndrecht. Eigenlijk hebben we veel overeenkomsten al verschillen we nogal van leeftijd. Hij belde mij omdat hij tegenwoordig aan het Slagveld  woont op de plek waar ooit de basisschool de Wingerd heeft gestaan....."

Lees hier de volledige column van Chris.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.