Joop Hoogvorst start Zwijndrecht en omstreken Facebook pagina

09 september 2015
Joop Hoogvorst start Zwijndrecht en omstreken Facebook pagina

ZWIJNDRECHT - HENDRIK IDO AMBACHT Onlangs is Zwijndrechter Joop Hoogvorst gestart met de Facebook pagina Zwijndrecht en omstreken, https://www.facebook.com/Zwijndrechtse.Waard

Op deze Facebook pagina vind je een dagelijkse mix van luchtig nieuws uit Zwijndrecht en omstreken met informatie over Detailhandel & Bedrijven, Sport, Evenementen, Foto's, en meer uit de regio. De pagina werkt samen met diverse bekende nieuwssites uit de regio, zoals Zwijndrecht.net en Ambacht.net

Joop legt enthousiast uit: “Onder het moto ‘Samen bereiken we meer’ worden er ook regelmatig regionale acties of aankondigingen in samenwerking met diverse lokale ondernemers uit Zwijndrecht en omstreken geplaatst om de bewoners uit onze regio laten kennis maken met onze lokale ondernemingen. Doe zaken in de buurt, winkel in de buurt, Eet in de buurt, Geniet van je buurt, Verander de wereld, begin bij jezelf. En steun onze lokale ondernemers Zwijndrecht en omstreken”

De Facebook pagina Zwijndrecht en omstreken is opgezet door Joop Hoogvorst, 52 jaar woonachtig in Zwijndrecht (sinds 1968), getrouwd en vader van 2 volwassen kinderen. Hij is werkloos sinds januari 2014, nadat hij ruim 35 jaar aaneengesloten gewerkt heeft in diverse functies in diverse supermarkten.

Joop: ”Een aantal kennissen en collega’s vroegen mij om hulp om te kijken hoe ze meer bekendheid konden genereren op internet met name Facebook en aangezien ik de tijd heb en geen stilzitter ben heb ik diverse facebook pagina's opgezet om te kijken wat er mogelijk is. De meeste van deze pagina's zijn gewoon als tijdverdrijf. En wie weet wat er ooit in de toekomst uitkomt? Misschien een leuke baan!”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.