woensdag 15 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Vier Koninklijke onderscheidingen op oefenavond brandweer

12 december 2013

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer heeft tijdens een bijzondere oefenavond van de brandweer in Zwijndrecht op woensdag 11 december 2013 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heren John Sint Nicolaas, Job van Helden, Hans Bouwmeester en Charles van Amelsvoort voor hun bijzondere verdiensten voor de brandweer in de gemeente Zwijndrecht. De brandweermannen zijn per Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

John Sint Nicolaas (57) is 40 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer, waaronder de voormalige bedrijfsbrandweer van Sime Darby Unimills BV. Hij is één van de bevelvoerders van de brandweer in Zwijndrecht.

Job van Helden (55) is 35 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Hij is vanaf 2011 actief betrokken bij de jeugdbrandweer als jeugdleider. Per 1 januari 2014 wordt hem op eigen verzoek ontslag verleend uit de repressieve brandweerdienst. Hij blijft actief als jeugdleider.

Hans Bouwmeester (55) is 30 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer. Onlangs werd hij nog onderscheiden, omdat hij 20 jaar jeugdleider is. Per 1 januari 2014 wordt hem op eigen verzoek ontslag verleend uit de repressieve brandweerdienst. Hij blijft actief als jeugdleider.

Charles van Amelsfoort (54) is 25 jaar in dienst bij de vrijwillige brandweer, waaronder bij de voormalige bedrijfsbrandweer van Sime Darby Unimills BV. Per 1 januari 2014 wordt hem op eigen verzoek ontslag verleend uit de repressieve brandweerdienst.

Lees meer over:

brandweer onderscheiding
Deel dit bericht met je vrienden!