vrijdag 28 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Kleindier liefhebbers hadden vrijdag of zaterdag de dag van hun leven

2 december 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De Ambachtse Konijnen en Pluimveefokkers vereniging hield op vrijdag 29 en zaterdag 30 november haar 70e grote show in het clubgebouw van Scouting Panoord, aan het Groot Karreveld nummer 10 te Zwijndrecht. (Bakestein). Er waren meer dan 400 dieren te bewonderen, waaronder konijnen, cavia’s, grote-, en dwerg hoenders, siervogels en oorspronkelijke duiven.

In vele rassen, kleurslagen en soorten waren ze te bewonderen.

De show was geopend voor publiek op vrijdag 29 november van 20.00 tot 22.30 uur. Op zaterdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang was gratis. Op zaterdag middag draaide het rad van avontuur voor mooie prijzen.

Deel dit bericht met je vrienden!