woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Wintermarkt bij de Lindonk

29 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De Swinhove Groep, locatie De Lindonk aan de Rotterdamseweg 137b organiseerde vrijdag 29 november van 10.00 tot 15.30 uur een gezellige Wintermarkt.

Goede Doelen
Deze wintermarkt stond in het teken van Goede Doelen. Daarom waren er kramen van het Rode Kruis, de Stichting Tesselschade en een kraam voor kwetsbare groepen in Ghana. Maar er was ook een boekenmarkt,  er waren kramen waar handwerk en andere spullen werden verkocht en er was een loterij, waarvan de opbrengst bestemd was voor de aanschaf van een interactief scherm voor de cliënten met dementieklachten
 

Voor de inwendige mens was brasserie Plexat uiteraard geopend en daar kon iedereen zich tijdens de lunch tegoed doen aan smakelijke erwtensoep, warme wafels en een lekker glas glühwein. Ook konden heerlijke warme appelflappen mee naar huis genomen worden.

 

Deel dit bericht met je vrienden!