woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

PvdA Zwijndrecht: Doorgaan

29 november 2013

ZWIJNDRECHT - De PvdA heeft de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen in maart 2014 bekend gemaakt in het LOC. Er staan 14 kandidaten op de lijst. Coby van der Velde is als lijstduwer al eerder in het nieuws gekomen. De PvdA heeft Bert Exoo als lijsttrekker op de 1e plaats gezet, de huidige wethouder Gerard Slotema op de 2e plaats en Siham Berrag op de 3e plaats.

Vanaf de 4e plaats heeft de PvdA ook een aantal nieuwe kandidaten op de lijst.

Wij gaan met een deskundige en enthousiaste ploeg de verkiezingen in. Nadere informatie kunt u vinden op: www.zwijndrecht.pvda.nl

De kandidaten lijst van de PvdA:
Bert Exoo, Gerard Slotema, Siham Berrag-Nahari, Theo van Straaten, David Vaupell, André Veth, Stefan Roovers, Nathaly Pontilius, Nelleke den Boer, Nelleke van Ree, Nihat Kahveci, Marjolein Kock, Jan-Willem Mennink en Coby van der Velde.

Lees meer over:

PvdA verkiezingen
Deel dit bericht met je vrienden!