woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Succesvol tennistoernooi voor ondernemers

26 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 23 november jl. heeft voor de 3e keer het OVZ Open bedrijven tennistoernooi plaatsgevonden in TopSpin Tenniscentre te Zwijndrecht. In samenwerking met Buro RUW organiseerde de Ondernemersvereniging Zwijndrecht dit succesvolle evenement. Dit jaar schreven 23 teams zich in, variërend van de categorieën "Aanstormend talent," "Licht gevorderd" en "Gevorderd."

Het programma werd voorafgegaan door een gezamenlijke warming-up onder leiding van een professional. Vervolgens startte de competitie en werd er een zware strijd gevoerd op de verschillende banen. Langs de baan vermaakte een DJ degene die niet hoefden te spelen en de uiteraard ook de vele toeschouwers. Twee masseurs waren aanwezig om de tennissers soepel en in conditie te houden.

De winnaars waren als volgt:
Wisselbeker: Ten Holter Noordam Advocaten
Gevorderd: ING Bank N.V.
Licht gevorderd: VSI Verzekeringsbeheer
Aanstormend talent: Van Gent Autoverhuur

Lees meer over:

tennis topspin tenniscentre
Deel dit bericht met je vrienden!