woensdag 20 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ondertekening sport- en kunstcoaches

21 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Donderdag 21 november heeft Wethouder Gerard Slotema (Onderwijs) in de trouwzaal van het gemeentehuis van Zwijndrecht, het Convenant Impulsregeling Brede Scholen, Sport en Cultuur (Combinatiefuncties), ondertekent, met als onderligger het plan van aanpak “Samen Top”. In de dagelijks praktijk heet dit het Toppie en Mattie-project.

Bestuurders uit de sport, kunst, het onderwijs en de kinderopvang spraken met elkaar af hoe ze samen gaan werken om sport- en kunstdeelname van kinderen en jongeren in Zwijndrecht te vergroten. Het project verloopt al een jaar heel succesvol, maar wordt met de ondertekening officieel bekrachtigd! Zie ook www.mattiezwijndrecht.nl, en www.toppiecoach.nl
 
Tijd:            

Deel dit bericht met je vrienden!