donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Technische staf Albatros verlengt contract

21 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend is bekend gemaakt dat zowel trainer Karim Ratoube als de coaches van het tweede team Karin Lommers en Patrick van der Lijke ook volgend jaar bij de Albatrosselectie aan de slag blijven.

Voor Karim Ratoube betekent dit dus een verlenging van zijn contract en een vierde seizoen bij Overgangsklasser Albatros. De inwoner van Pijnacker moest dit jaar vanwege de vele mutaties opnieuw gaan bouwen aan het eerste team en gunt zichzelf hiervoor dus nog meer tijd.

In gesprekken met de selectiespelers is gebleken dat er vertrouwen is in zowel de trainer als zijn beide rechterhanden en de randvoorwaarden met teambegeleider Stephan de Haas en de fitheidtrainingen door Fysio de Lus goed ingevuld zijn.

De technische commissie is blij al in zo'n vroeg stadium duidelijkheid te hebben kunnen scheppen.
 

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!