dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Laatste oefenweekend bij Albatros

4 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging werd in het laatste weekend voor de start van de zaalcompetitie nog flink geoefend.

Albatros 1 en 2 oefenden tegen HKC uit Utrecht. Beide teams waren veel te sterk voor HKC. De wedstrijd van het eerste werd uitstekend geleid door Leaguescheidsrechter Van der Lucht. Albatros 1 speelde nog zonder René Havelaar die nog steeds last heeft van een blessure, maar hopelijk wel fit is voor a.s. zaterdag. Er werd met 25-12 gewonnen. Het tweede team won met 16-8.

B2 speelde een oefenwedstrijd tegen Vriendenschaar B1 en verloor ruim. De BBB speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen de recreanten van Conventus en won met 9-1. Het 5e team mocht oefenen tegen Avanti 8. De score liep de gehele wedstrijd gelijk op, maar Albatros wist aan het einde van de wedstrijd iets uit te lopen en won uiteindelijk met 14-12.

Volgende week start de zaalcompetitie met een leuk thuisprogramma. Om 15:25 start B1 gevolgd door A1 en het tweede team. Vervolgens speelt om 19:00 het vlaggenschip van Albatros de eerste zaalwedstrijd.

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!