zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Goede afsluiting van het seizoen voor Accelerando

29 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 26 oktober 2013 heeft Twirlteam Accelerando met zijn gehele vereniging voor het seizoen 2013 voor het laatst deelgenomen aan een wedstrijd. Hun laatste wedstrijd was in Waalwijk. Het was een druk bezochte wedstrijd, want er werden ruim 170 optredens verzorgd. Accelerando behaalde hele goede resultaten. Accelerando heeft 6 teams.

Vier teams komen uit als small team (in verschillende leeftijdscategorieën). Drie teams (het F-team, het D- team en de twirlgirls) behaalden een eerste plaats en het A-team behaalde een 3e plaats. Accelerando heeft ook nog 2 large teams. Het C-team behaalde een 2e plaats en het F-team een 3e plaats. Het A-team behaalde eerder dit jaar in de beginners categorie een promotie waardoor ze direkt geplaatst waren voor de nederlands kampioenschappen.

Bij de wedstrijd in Waalwijk kwam dit team uit in een hogere klasse (intermediate). Ook in deze klasse behaalden ze hun plaatsingspunten voor de kampioenschappen. De solisten van Accelerando namen ook deel aan deze dag. Ook de solisten behaalden mooie resultaten. Solist Emma Heppenhuis (10 jr) behaalde in de categorie rhythmic twirl een promotie. Dit was voor haar een leuke afsluiting van het seizoen. Deze vereniging maakt zich nu op voor de kampioenschappen die in december 2013 en januari 2014 worden georganiseerd.

Lees meer over:

gymnastiek accelerando twirlen
Deel dit bericht met je vrienden!