zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Hand- en korfbalclinics sv Conventus in de herfstvakantie een groot succes

28 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Gedurende de afgelopen herfstvakantie hebben Zwijndrechtse kinderen van de basis- en middelbare school kennis kunnen maken met de sporten van sv Conventus: Hand- en korfbal. De naast het Develsteincollege gelegen sportvereniging organiseerde in samenwerking met de Toppies verschillende clinics.

Gedurende de vrije week wisten veel kinderen het sportcomplex van Conventus te vinden, mede dankzij de voor oktober prachtige weersomstandigheden. Onder leiding van enthousiaste jeugdleden van de sportvereniging zelf werden er verschillende clinics gegeven, waarin de kinderen de beginselen van Conventus’ beide sporten leerden kennen.

Speciaal voor de deelnemende kinderen en andere geïnteresseerden heeft sv Conventus een speciale aanbieding om kennis te maken met de vereniging en hand- of korfbalsport: Iedereen mag een keer gratis mee komen trainen in de zaal, waarna je drie maanden kunt sporten voor slechts 10,- euro! Voor meer informatie, zie www.svconventus.nl of kijk op de Facebookpagina van de club.
 
Fotografie: Linda Dijk / sv Conventus

Lees meer over:

korfbal conventus
Deel dit bericht met je vrienden!