zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Annemarie van Gaal: “Luister naar je markt en doorbreek tradities!”

7 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Festino in Zwijndrecht was afgelopen dinsdag 1 oktober afgeladen met lokale ondernemers tijdens OVZ-netwerkbijeenkomst. Annemarie van Gaal, één van Nederlands succesvolste ondernemers gaf een adembenemende presentatie over haar succes in Rusland. 

Zij vertelde aan de hand van vele praktische voorbeelden en anekdotes hoe haar bedrijf in 5 jaar tijd uitgroeide tot ruim 700 medewerkers. Groei van het bedrijf die gerealiseerd werd uit een andere manier van denken, door niet te blijven hangen in bestaande ervaringen van medewerkers en het doorbreken van tradities. Verder werd door haar een vergelijking gemaakt met de Russische crisis in 1998 en de economische problemen waar veel ondernemers thans mee van doen hebben. 
 
De ondernemers waren na afloop van de avond diep onder de indruk van de presentatie en gingen naar huis met praktische tips. 
 
Foto : OVZ / Kooyker 
 

Lees meer over:

festino annemarie van gaal
Deel dit bericht met je vrienden!