zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Heerjansdam in de prijzen tijdens regionale wedstrijd brandbestrijding

1 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Prijsuitreiking Brandweer. De post Heerjansdam is op het onderdeel waarschuwing & verkenningsdienst, de winnaar van de Regionale Kampioenschappen Brandbestrijding en Waarschuwing & Verkenningsdienst van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

De kampioenschappen werden op zaterdag 27 september aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht gehouden, op initiatief van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid in samenwerking met het cluster Dordrecht/Zwijndrechtse Waard.
 
De wedstrijden hebben als doel om bij te dragen aan het opbouwen en behouden van een goede kwaliteit van hulpverlening aan inwoners. Vakmanschap, kameraadschap en maatschappelijke betrokkenheid staan hierbij centraal.

De post Nieuw-Lekkerland won in de categorie Brandbestrijding. Burgemeester Dominic Schrijer van Zwijndrecht reikte afgelopen zaterdag de prijzen uit in de Zwijndrechtse kazerne.

Lees meer over:

kampioenschap brandweer
Deel dit bericht met je vrienden!