zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ondernemers en onderwijs werken samen met Gemeente aan nieuw economisch programma

1 oktober 2013 (door Hennie van der Zouw)

 

ZWIJNDRECHT - De gemeente ontwikkelt samen met ondernemers en vertegenwoordigers uit het onderwijs in Zwijndrecht een nieuw economisch programma.

Tijdens eerdere bijeenkomsten hebben ondernemers, onderwijs, politiek en ambtenaren samen besproken wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van de lokale economie en welke activiteiten daarbij horen.

Wethouder Elbert Vissers (Economie) presenteerde afgelopen maandag 30 september de resultaten van die gesprekken. Vervolgens gingen de aanwezigen gezamenlijk verder aan de slag met de uitwerking van thema’s en speerpunten.

 

Lees meer over:

onderwijs ondernemers
Deel dit bericht met je vrienden!