Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Rommelmarkt bij woonlocatie 'Julia' druk bezocht

30 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Woonlocatie Julia van de Gemiva-SVG Groep aan de Burgemeester de Bruïnelaan 84 in Zwijndrecht organiseerde afgelopen zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur een rommelmarkt om sportfaciliteiten te kunnen realiseren voor de bewoners.

De rommelmarkt werd georganiseerd door de bewoners zelf, hun begeleiders en familieleden. Zij vinden het belangrijk dat de bewoners (mensen met een beperking) voldoende beweging krijgen. Het aanschaffen van sportfaciliteiten kan daarbij helpen. Om zoveel mogelijk geld binnen te halen was deze rommelmarkt met onder andere kleding en speelgoed georganiseerd. Ook was er een loterij. Dankzij de medewerking van diverse ondernemers waren er prijzen zoals een fiets en horecabonnen te winnen. De bewoners verkochten ook bakproducten van de bakkerij  'De Plint' van de Gemiva-SVG Groep.

Deel dit bericht met je vrienden!