Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Rivas deelt gezonde traktatie uit in ASz in Zwijndrecht

30 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Medewerkers van Rivas Zorggroep hebben de bezoekers van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht verrast met een lekkere traktatie. Op de Dag van de Thuiszorg op dinsdag 24 september, deelden zij appels uit.

‘We kregen veel positieve reacties’, zegt Astrid van Rekom, teamleider bij Rivas. ‘Een appeltje is altijd lekker, maar veel bezoekers vonden het ook fijn om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden bij Rivas.’ Haar collega Sabrina van Eck, teamleider bij Rivas, vult haar aan: ‘En iedere bezoeker van onze kraam kreeg een appelbewaardoosje mee. Veel mensen vond het leuk dat we op deze manier gezond zijn en blijven onder de aandacht brachten.’

 

Lees meer over:

rivas asz appels
Deel dit bericht met je vrienden!