Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Week van de Opvoeding: lezing over mediawijsheid

27 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Hoe help je jouw kind om te gaan met social media? In het kader van de Week van de Opvoeding (7-13 oktober) geeft Justine Pardoen maandag 14 oktober een lezing over mediawijsheid.

Pardoen gaat met ouders uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht in gesprek over mediawijsheid en het gebruik van internet door kinderen. Ze gaat in op vragen als: hoe kun je jouw kind helpen goed om te gaan met social media, hoe ga je om met digitale media en hoe begeleid je jouw kinderen daarin en heb je regels of juist niet?

De gratis bijeenkomst is maandag 14 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur in Theater Festino aan het Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor ouders en professionals uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het inschrijfformulier op de website www.cjghendrikido-ambacht.nl of www.opgroeieninzwijndrecht.nl of mail naar vraag@cjghendrik-idoambacht.nl

Lees meer over:

festino norderdtedtplein
Deel dit bericht met je vrienden!