Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Kinderen Yes! Kinderopvang doen mee aan activiteiten Hi5Ambacht

27 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Hi5Ambacht is het sportieve en culturele activiteitenteam voor kinderen en jongeren in Hendrik-Ido-Ambacht. Het team organiseert uiteenlopende activiteiten. De kinderen van Yes! Kinderopvang doen op maandag en/of dinsdag mee aan een aantal van deze activiteiten. Ook organiseert Hi5Ambacht op verzoek van Yes! Kinderopvang een aantal activiteiten speciaal voor de kinderen van de kinderdagverblijven. Ouders die gebruikmaken van het kinderdagverblijf of de BSO van Yes! betalen uiteraard niets extra’s voor deze leuke activiteiten.  

Peutergym op de Witte de Withstraat en Gerard Alewijnsstraat
Van september 2013 tot half juni 2014 geeft Hi5Ambacht op dinsdag peutergym op de kinderdagverblijven van Yes! Kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht. Twee keer per maand op de Witte de Withstraat en twee keer per maand op de Gerard Alewijnsstraat.

Sport en poi
Tot de herfstvakantie staan onder andere handbal en poi op het programma voor de BSO-kinderen van Yes! Kinderopvang in Hendrik-Ido-Ambacht. Poi is rondzwaaien en trucs uithalen met een gewichtje aan een koord. De kinderen beleven er veel plezier aan. Na de herfstvakantie verandert de inhoud van de activiteiten. In de schoolvakanties organiseert Hi5Ambacht ook een leuke activiteit waar de kinderen van de vakantieBSO’s van Yes! in Hendrik-Ido-Ambacht aan meedoen.   

Deel dit bericht met je vrienden!