Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Johan Cahuzak bereikt leerlingen op DevelsteinCollege met cabaret ‘Zeven Sloten’

26 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In het kader van de Mobiliteitsweek Drechtsteden 2013 speelde Johan Cahuzak op het DevelsteinCollege voor alle leerlingen van havo en vwo drie de voorstelling 'Zeven Sloten’, speciaal gericht op het thema verkeersveiligheid.

Op woensdag 25 september jl. gaf Johan Cahuzak een boeiende cabaretvoorstelling met aansluitend een forumdiscussie. In de voorstelling, die is gericht op de belevingswereld van jongeren, worden leerlingen aangezet tot nadenken over hun houding en de gevolgen daarvan in het verkeer, zonder dat daarbij gebruik gemaakt wordt van het opgeheven vingertje. Juist humor speelde in deze voorstelling een grote rol, waardoor het de verdiende aandacht van de leerlingen kreeg. Aansluitend leidde Johan Cahuzak de forumdiscussie waarbij prikkelende vragen en stellingen over verkeer, verkeersveiligheid en duurzaamheid ervoor zorgden dat de boodschap van de Mobiliteitsweek Drechtsteden goed bij de leerlingen overkwam.

Fotobijschrift:
Ruim 180 havo en vwo drie leerlingen keken geboeid naar de voorstelling “Zeven Sloten”, gespeeld door Johan Cahuzak.

Lees meer over:

mobiliteit cabaret
Deel dit bericht met je vrienden!