Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Annemarie van Gaal komt naar Zwijndrecht

19 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 1 oktober 2013 komt één van Nederlands meest bekende en meest succesvolle ondernemers; Annemarie van Gaal, naar de netwerkbijeenkomst van de Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ).

De meesten zullen haar naam vast wel kennen van de successtory met de uitgeverij in Rusland, van televisie (o.a. “Een dubbeltje op zijn kant”), haar wekelijkse column in het Financiële Dagblad en wellicht haar boeken (o.a. Succes, Ambitie en Financiële Workout).

Ze durft en gaat waar niemand anders gaat. OVZ-bestuurslid Eric Vegter en initiatiefnemer van de avond werkte met zijn bedrijf jaren voor het imperium van Annemarie Van Gaal in Rusland.

Het leek Vegter een uitgelezen kans om in deze roerige tijden voor het MKB het levensverhaal van Annemarie van Gaal en haar adviezen aan de groep ondernemers van de OVZ te presenteren. Bovendien worden de aanwezigen in de gelegenheid gesteld met Annemarie van Gaal in gesprek te gaan. Wat deed zij in roerige tijden? Wat deed ze toen het tegen zat? Wat doe je als de fiscus binnenvalt, of als logistieke kanalen worden verlegd?

Een kleine greep uit vele ervaringen. Wat zijn daarbij dan de oplossingen? Wat moet je durven? Waar vertrouw je op en hoe breek je muren af?

Volgens Vegter wordt het een zeer inspirerende, gezellige en spannende netwerkbijeenkomst met als doel de ondernemers met minimaal 3 praktische tips naar huis te laten gaan. Kortom, een avond om ambities te stellen en inspiratie op te doen van een topondernemer.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u ook de website bezoeken. Aanmelden is mogelijk via het secretariaat van de OVZ.

Ter informatie - Over de OVZ
OVZ staat voor Ondernemersvereniging Zwijndrecht, een vereniging die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de grotere business-to-business netwerkclub in de omgeving. Ondernemers ontmoeten bij de OVZ andere ondernemers. Mensen met vragen en/of antwoorden, gelijksoortige problemen en/of informatie. De één wil van gedachten wisselen, de ander zoekt een leverancier. Dat kan tot samenwerking leiden, maar altijd tot beter begrip. Immers, er wordt intensief gepraat over onderwerpen in het nieuws, lokaal of nationaal. En speciale commissies diepen sommige onderwerpen verder uit. Indien nodig laten we ons daarbij door deskundigen adviseren.

De OVZ is vertegenwoordigd in vele organen. Zo neemt de OVZ deel aan het Platform Overheid Bedrijfsleven, heeft zitting in de Kring Drechtsteden en het Bestuur van de Kamer van Koophandel en is lid van de Regionale Ondernemersfederatie Zuid-Holland-Zuid. De meeste bijeenkomsten vinden iedere eerste dinsdag van de maand plaats, die zeer goed worden bezocht door o.a. de vertegenwoordigers van de gemeente, Burgemeester en
Wethouders en vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel. Op de bijeenkomsten wordt ontspanning en informatie geboden. Een compleet programma met onder andere diners, zakelijke borrels, presentaties en bedrijfsbezoeken.

Lees meer over:

ovz annemarie van gaal
Deel dit bericht met je vrienden!