Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Na ruim 40 jaar een nieuwe eigenaar voor Wijnhandel Bas Baan

19 september 2013

ZWIJNDRECHT - Na een periode van ruim 40 jaar gaat de eigenaar van "Wijnhandel Bas Baan" Piet Baan, zoon van oprichter Bas Baan, met pensioen.  Hierdoor komt er voor de familie Baan een einde aan een periode van 93 jaar, waarin zij een prachtige wijnhandel met een mooi assortiment hebben opgebouwd.

Sinds 17 augustus is de winkel aan de Prins Bernardstraat (zijstraat Burgemeester de Bruïnelaan) overgenomen door de nieuwe eigenaar Stefan Nijsink uit Hendrik-Ido-Ambacht, die bekend is van Wijnhandel Nijsink. Hij zal bij de inkoop worden ondersteund door sommelier Kees Schellevis.

Na een paar dagen van leegruimen is de verbouwing ondertussen in volle gang om Wijnhandel Bas Baan weer klaar te maken voor de komende jaren.

Wijnhandel Bas Baan moet een gezellige plek worden voor alle leeftijden waar u wijnen kunt proeven door de nieuwe Enomatic, een wijntapsysteem waarbij de wijnen veel langer goed gehouden worden. Ook kunt u rustig een mooie fles wijn of gedestileerd uitzoeken onder het genot van een kopje Illy koffie en zelfs kunt besluiten uw mooie flessen te bewaren in de geklimatiseerde opslag.

Stefan Nijsink en Kees Schellevis hopen u graag eind september in een compleet vernieuwde winkel te mogen verwelkomen.

 

Deel dit bericht met je vrienden!