Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Tweede plaats in promotiepoule Dames Softbal HSV Zwijndrecht

16 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Door de dubbele winst (3 – 5 en 2 – 15) van DSB1 in en tegen Hilversum afgelopen weekend en de puntendeling tussen kampioen HCAW en Euro Stars in Bussum, is ons DSB1-team op de tweede plaats geëindigd in de promotiepoule naar de Overgangsklasse. Deze plaats moet echter wel worden gedeeld met de dames van Euro Stars. Een prachtige prestatie gezien de achterstand op Euro Stars waarmee DSB1 aan deze promotiepoule begon.

Om te bepalen welke van deze twee teams de nummer 7 van de Overgangsklasse (zeer waarschijnlijk is dit DVH uit Amstelveen) mag gaan bestrijden in een zogenaamde “best of three”, volgt er zaterdag 21 september as.een beslissingswedstrijd tussen DSB1 en Euro Stars. Uiteraard vindt deze wedstrijd plaats op neutraal terrein.

Op dit moment is nog niet bekend waar en hoe laat de aanvang is van deze enkele wedstrijd. Wat wel vast staat is dat DSB1 alle support kan gebruiken en reserveer dus al vast zaterdag as. in de agenda.

Bij afgelasting zal de wedstrijd zeer vermoedelijk verplaatst worden naar de zondag. DSB1 hoopt op uw support.

Lees meer over:

dsb softbal
Deel dit bericht met je vrienden!