Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Zomervakantie is ook bij wijkcentrum Xiejezo weer voorbij

13 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De zomervakantie is weer voorbij en ook bij wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10 in Zwijndrecht zijn we weer volop bezig. Ook dit jaar hebben we weer allemaal leuke activiteiten voor jong en oud.

Houdt u van tekenen en schilderen? Bij ons kunt u mandalatekenen of een schilderscursus volgen. Op zoek naar een beetje  rust of juist naar beweging? Wij hebben voor u yoga cursussen  en seniorengymnastiek. Vind u het gezellig om een kaartje te leggen? Wees welkom bij de bridgeclub op maandagavond. Maar ook als u wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij het goed opvoeden van uw kinderen, bent u bij ons aan het goede adres. Zowel Rivas als Humanitas bieden bij Xiejezo een luisterend oor en opvoedingsondersteuning. En dit zijn maar een paar voorbeelden uit ons aanbod.

Maar ook kinderen en jongeren zijn bij Xiejezo meer dan welkom. Op woensdag middag kun je lekker komen knutselen en spelen.  Of kom lekker meedoen met een sportief potje zaalvoetbal.

Ook organiseren wij regelmatig rommelmarkten en bingo avonden en kunt u bij ons een zaal huren voor vergaderingen of bijeenkomsten zoals trainingen en cursussen. Uiteraard zijn hiervoor alle faciliteiten aanwezig en verzorgen wij graag uw lunch.

Wil t u weten wanneer we wat organiseren of wilt u meer informatie hebben? Aarzel niet en mail of bel naar wijkcentrum Xiejezo op 078-6127622 of xiejezo@diverz.info . Ook op www.diverz.info en in het informatie boekje dat te krijgen is bij een van onze wijkcentra of de bibliotheek, vind u alle activiteiten terug.

Lees meer over:

grote beerstraat wijkcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!