Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Arriva laat reizigers ver lopen in wijk Duivenvoorden

12 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Hieronder een ingezonden stuk van Mevrouw van der Dussen uit Zwijndrecht, over de OV situatie in haar wijk Duivenvoorden:

"Sinds men aan de weg bezig is tussen Moermond en de Laan van Nederhoven, rijdt de bus niet meer door de bocht bij Hilverbeek (haltes Bereveld & Toutenburg). Dat vind ik eigenlijk al niet kunnen maar het is niet anders. Het duurt nog tot maart 2014, dus dat is best lang. De bussen reden eerst nog wel door Duivenvoorden heen.

Dan kon je vanaf Hilverbeek nog naar een halte lopen, ook al is dat niet handig. Nu heeft Arriva blijkbaar ineens besloten om niet meer door Duivenvoorden heen te rijden. Nu moet iedereen uit dat hele stuk van Nederhoven verder lopen dan de Kerkweg, omdat nu dus alleen de bussen nog maar tot daar rijden.

Het openbaar vervoer in Nederhoven is elk jaar slechter geworden, ondanks klachten. Helaas klaagt er nu niemand meer, want het lijkt toch geen zin te hebben. Ik dacht: Ik ga toch een mail sturen, want dit kan toch eigenlijk niet. We wonen niet op het platteland, het is juist een dichtbevolkte woonwijk.

Kan hier eens aandacht aan besteed worden? Misschien kan de Gemeente Zwijndrecht eens met Arriva gaan praten, want deze situatie is echt te gek voor woorden. Het is al vanaf augustus aan de gang en het duurt nog tot maart 2014. Dit kan toch niet?"

Deel dit bericht met je vrienden!