Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Campagne 'Niets erin… Niets eruit' zaterdag 14 september van start

11 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 14 september start de publiekscampagne Niets erin… Niets eruit in de wijk Kort Ambacht. Met deze campagne willen gemeente en politie automobilisten bewust maken van het belang om hun auto leeg te maken en daarmee de kans op inbraak te verkleinen.

Zwijndrecht heeft te maken met een toename van het aantal auto-inbraken en in het bijzonder de wijk Kort Ambacht. Vorig jaar werden in deze wijk meer dan zestig auto’s opengebroken. In de eerste zes maanden van dit jaar zijn al ruim dertig auto-inbraken gepleegd. Als buit worden veelal navigatiesystemen en/of autoradio’s meegenomen.

Startsein campagne 14 september
Politie en gemeente willen samen iets doen tegen deze toename van het aantal auto-inbraken. Beide organisaties geven op zaterdagmiddag 14 september tussen 14.15 en 14.35 uur tijdens het wijkfeest van Kort Ambacht het startsein voor een publiekscampagne.

Gedurende vier weken wordt de aandacht van het publiek gevraagd voor het tegengaan van auto-inbraken via spandoeken bij de toegangswegen, posters en flyers en informatie via de website en Stadsnieuws.

Lees meer over:

kort ambacht inbraakpreventie
Deel dit bericht met je vrienden!