Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Goud en driemaal zilver voor Bart Deurloo bij Grand Prix in het Hongaarse Szombathely

9 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo heeft in de voorbereiding  naar de Wereldkampioenschappen  die van 29 september tot en met 6 oktober in Antwerpen worden gehouden een knappe prestatie neergezet in de meerkamp tijdens de Grand Prix in het Hongaarse Szombathely. Bart Deurloo won het  allround goud  met 87,331 pnt.

Melvin Ornek zette in de meerkamp ook een mooi resultaat neer met zijn zesde plaats (79,598 pnt.) 
 
Toestelfinales 
Bart plaatste zich voor de toestelfinales op de onderdelen rek, brug, ringen en voltige en wist daarbij drie zilveren medailles voor zich op te eisen. 
Op voltige haalde hij net als tijdens de kwalificaties het zilver met precies dezelfde score van 14.800 pnt. Ook op ringen was het met 14,100 pnt. zilver voor Deurloo en eindigde daarmee achter de oppermachtige Yuri van Gelder.   Het derde zilver voor Bart was op het onderdeel rek.  Hij schaarde zich achter Epke Zonderland als tweede met 15.000 pnt. Op de brug werd Bart met 14,050 pnt. uiteindelijk vijfde.

Lees meer over:

turnen gym
Deel dit bericht met je vrienden!