Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Goed begin na-seizoen Accelerando

9 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 7 september had Twirlvereniging Accelerando uit Zwijndrecht weer hun 1e wedstrijd na de zomerstop. Dit concours werd georganiseerd in Oude Tonge door twirlvereniging Vivace die dit jaar 25 jaar bestond. Vanuit de gehele regio deden vele twirlverenigingen mee. Accelerando verzorgde dit concours een kleine 70 optredens.

Veel van haar leden hebben zich voor de zomer al weten te plaatsen voor de voorrondes van de nederlands kampioenschappen, maar een aantal solisten en duo's behaalden nu hun 1e plaatsingspunten. Amber van Ooyen behaalde voor de 2e keer haar plaatsingspunten met haar I baton routine in de preteen klasse waardoor ook zij mee doet met de voorrondes voor de kampioenschappen.

Manon Heppenhuis, ook uitkomend in de preteen klasse, behaalde zelfs een promotie. De meiden van Accelerando hebben goed gescoord en maken zich op voor hun volgende wedstrijd op 21 september in Hardinxveld Giessendam.

Lees meer over:

twirl accelerando
Deel dit bericht met je vrienden!