Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Unieke mogelijkheden kinderdagverblijf

6 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Situaties en wensen van ouders zijn vaak verschillend. Toch willen alle ouders uiteraard het  beste voor hun kindje. Daarom biedt Yes! Kinderopvang op een aantal kinderdagverblijven de nieuwe opvangmogelijkheid ‘Altijd welkom’. Tevens heeft Yes! Kinderopvang het succesvolle pakket ‘Vrije keus’ uitgebreid naar Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Met deze pakketten verenigt Yes! Kinderopvang het beste voor de kinderen met het beste voor de ouders!

Altijd welkom
Met het ‘Altijd Welkom’ pakket hebben de kinderen altijd - 5 dagen per week, 52 weken per jaar – een opvangplekje in hun vertrouwde omgeving. Ouders betalen echter maar voor 3 dagen per week! Ook als ouders 3 dagen werken, is dit een interessant pakket, want ze hoeven zich nooit zorgen te maken over de opvang van hun kindje. De kinderen hebben continuïteit, veiligheid en geborgenheid. Stel dat u een extra dag moet werken of dat opa en oma op hun oppasdag een afspraak hebben, dan is het een geruststellende gedachte dat er voor uw kind altijd plaats is op zijn of haar vertrouwde opvang. Doorgeven wanneer de kinderen komen is niet nodig; brengen en halen is altijd mogelijk. Geen geregel en altijd een veilig en vertrouwd opvangplekje is het uitgangspunt van ‘Altijd welkom’. Yes! Kinderopvang biedt dit pakket aan op de locaties De Were in Zwijndrecht, Sportlaan (RaJuBiBos) in Heerjansdam en Witte de Withstraat (Oase) in Hendrik-Ido-Ambacht.

Keuzemogelijkheden
In navolging van de Sportlaan (RaJuBiBos) in Heerjansdam kunnen ouders nu ook op De Were in Zwijndrecht en Witte de Withstraat (Oase) in Hendrik-Ido-Ambacht kiezen voor het opvangpakket Vrije keus! Ouders kiezen zelf het aantal opvangweken per jaar (vanaf 40 weken), welke weken ze opvang nodig hebben en hoe laat de opvang moet starten: 7, 8, 9, 10 of 11 uur. De opvang duurt minimaal 7 uur en is daarna per half uur uit te breiden. Dit pakket is mogelijk op vaste en wisselende dagen per week. Door de vele keuzemogelijkheden kan dit pakket ouders veel geld schelen!

Kosten
Ouders betalen voor beide pakketten slechts € 6,46 per uur. Over dit volledige uurtarief kunnen ze hun kinderopvangtoeslag aanvragen. De prijs is inclusief luiers en (fles)voeding binnen het vastgestelde pakket. Bij Vrije keus mogen ze ook nog vier keer per jaar gratis een opvangdag ruilen. Meer informatie is te vinden op www.yeskinderopvang.nl

Lees meer over:

kinderopvang yes
Deel dit bericht met je vrienden!